大約下午1:15嘅時間,已經乖乖在門外排隊等候。我哋當時係排第一,我哋人數共三位,後面就排緊啲係兩位人士。。 收銀短髮姐姐先後兩次比兩位嘅進入,而我亦曾經詢問:請問幾時有位啊? 短髮姐姐回覆說:執緊枱。然後我見住張枱清走點心籠,抹枱,擺埋餐紙。我就奇怪啦,點解都仲未叫我入去嘅? 然後我就問再次問佢:嗰度咪有張枱囉?係咪就得啦?短髮收銀姐姐:嗰張係六人枱嚟㗎! 但當時其實係冇其他人等緊位😕因為我哋係三個人就唔肯比一張六人嘅吉枱我哋坐,但當時係冇其他人等緊位㗎服務態度頗差,當時已經等了超過10分鐘。😨如果佢冇同我講話執緊枱,就唔會令我抱住希望繼續喺度等落去啦。 浪費了寶貴10分鐘—-我同行嘅朋友其實係生病緊,陪我企喺條街度等㗎,我真係超唔好意思呀。
然後我見住張枱清走點心籠,抹枱,擺埋餐紙。
我就奇怪啦,點解都仲未叫我入去嘅?
然後我就問再次問佢:嗰度咪有張枱囉?係咪就得啦?
短髮收銀姐姐:嗰張係六人枱嚟㗎!
但當時其實係冇其他人等緊位😕

浪費了寶貴10分鐘—-