2012-09-12 182 views
我從未寫過食評,真係忍唔住要寫一寫,呢間餐廳星期六晚上七點晚巿當旺時間都冇客,應該知咩事!錯在我貪唔洗等位,係我傻!一入去個老闆娘已經好黑面,餐牌上乜都冇,問佢啲食物辣唔辣又寸寸貢,落單又超級冇禮貌,問佢攞多對公筷又話每枱限一對!睇得出佢真係好唔想做生意!貼到成牆都係老闆娘同名人拍照,應該係佢淨係想招呼名星,唔想招呼普通客人!全間餐廳得我地一枱客佢都甘唔願招呼,我真係覺得好神奇囉!檳城風味炒貴刁: 已經叫左佢少油, 但仍然非常油膩馬拉盞雞: 味道太咸馬拉盞通菜: 少少辣, 都OK肉骨茶煲: 甘多樣野入面最好食, 都算幾多肉骨, 味道唔錯, 但$128得好細煲

檳城風味炒貴刁: 已經叫左佢少油, 但仍然非常油膩
馬拉盞雞: 味道太咸
馬拉盞通菜: 少少辣, 都OK
2012-09-08