2019-05-30 442 views
難得 HAPPY FRIDAY 加上又岩岩出糧,真心想食好喲,比我搵到公司附近有一間既隱蔽又骨子的咖啡室,完全無諗過o係繁忙既工業區之中會有一間咁別緻既咖啡室,真心有驚喜。雖然空間比較細,但係店員既服務和態度都好親切,店內食物既選擇唔算多,主打都係以飲品為主,特別係咖啡。所以餐牌上都只會有3款左右的食物套餐選擇。而我今日就揀左「卡邦尼意粉」+「藍柑橘冰咖啡」。「卡邦尼意粉」: 軟硬適中的意粉與半生熟既雞蛋蛋汁非常夾,濃濃既芝士味更為突出。「藍柑橘冰咖啡」:咖啡味道唔算好濃,帶有少少柑橘酸味,個人認為幾特別。

2019-05-10
$70 (Lunch)