2020-03-26 512 views
志同道合的朋友一齊支持黃店! 一行四人叫了四人套餐: 有湯, 沙律, 青口, 咸豬手,肉眼扒,意粉 (唔記得影相), 甜品, 飲品; 簡直大滿足! 每道菜都非常美味,份量又足, 三樣主菜都食唔曬,覺得有點浪費!鴨胸蜜桃沙律: 沙律菜非常新鮮 😋香草忌廉煮青口: 我比較喜歡傑的獻汁,所以這個忌廉汁對我來說有點稀,但青口食落仍有忌廉汁味 😋咸豬手: 個皮焗得非常脆口,好似乳豬皮咁脆,推薦 😋肉眼扒: 我們叫了七成熟,完全恰到好處, 完全不"鞋", 塊肉仲好 juicy 😋黑松露忌廉汁扁意粉 (唔記得影相): 好味 😋Waffle: 即叫即整,入口還是脆的 👍😋4人餐仲有7折,upgrade 咗個肉眼扒,每人都只須 $224, 超抵!

鴨胸蜜桃沙律: 沙律菜非常新鮮 😋

咸豬手: 個皮焗得非常脆口,好似乳豬皮咁脆,推薦 😋

黑松露忌廉汁扁意粉 (唔記得影相): 好味 😋

Waffle: 即叫即整,入口還是脆的 👍😋

2020-03-24
$225 (Dinner)