2018-06-13 172 views
係繁忙既觀塘搵到間文青風既餐廳,一定要黎打卡好靚靚既花藝💐睇睇入口已經好有文青feel☘️🌿睇睇menu,佢地依家做緊個套餐 我見咁多野就試試佢 唔使逐樣諗,而且仲有招牌既豬手先黎餐湯同蒜蓉包,好香濃嘅蒜蓉味而且個包烤得脆脆口配合餐湯好得宜。小食叫左炒雜菌。我鍾意佢個翠肉瓜,烤汁配雜菇好惹味仲有牛油味重頭戲,睇相都覺得豬手外皮好脆,食落口係嫩滑既肉,而且份量好大 兩個人食都有啲飽。另外佢配有三個醬汁,有黑椒汁,辣醬,同埋蜜糖芥茉,我自己就比較鍾意蜜糖芥茉,甜甜地得來又唔太攻鼻。配合嫩豬肉配菜紫番薯好香甜南瓜意大利飯 海鮮好新鮮 大大粒蝦同鮮魷。個飯充滿濃厚既南瓜味而且內裏有南瓜粒,口感好豐富份量好大份😂😂叫左花茶,跟餐有得平酸酸地既梅味好開胃,而且杯擺設好高貴,係文青餐廳扮埋女神最後仲有士多啤梨布甸甜度適中 但牛奶味好香環境清優,有時間會再黎hea下休息下
係繁忙既觀塘搵到間文青風既餐廳,一定要黎打卡

好靚靚既花藝💐
睇睇入口已經好有文青feel☘️🌿
小食叫左炒雜菌。我鍾意佢個翠肉瓜,烤汁配雜菇好惹味
仲有牛油味
配菜紫番薯好香甜

份量好大份😂😂
叫左花茶,跟餐有得平
酸酸地既梅味好開胃,而且杯擺設好高貴,係文青餐廳扮埋女神
最後仲有士多啤梨布甸
甜度適中 但牛奶味好香
環境清優,有時間會再黎hea下休息下
$200 (Dinner)