琴日放工搵嘢食,想搵啲特別啲嘅同埋辣嘢,就見到呢一間川味辣蟹•串燒•烤魚•雞煲•專門店,比佢哋個海鮮拼盤吸引咗😵,加上又做緊優惠食夠$150就可以用一蚊玩雞煲或者花膠雞湯,椰子雞湯🥳🥳就即刻入去。環境都好唔錯,一大班朋友都唔會迫,佢哋主打川味海鮮 •串燒 • 烤魚 •雞煲。見到有個set海鮮大咖 $298/位巨型嘅盤,食物全部都係海鮮,鍾意海鮮一定要點,性價比好高👍🏻海鮮裏面有八款,鮑魚、青口、原隻元貝粉絲、蟶子皇、蒜蓉生蠔🦪、小龍蝦同魚🥳🥳可以揀蒜蓉或者麻辣,蒜蓉可以加辣,我哋就揀咗蒜蓉加BB辣,海鮮都幾新鮮鮑魚都彈口。另外,左一啲串燒,燒墨魚咀好爽口,值得推介。另外鵝肝多士塊鵝肝厚切,燒得啱啱好。最後大滿足完成今晚晚餐✌🏻餐廳:川味辣蟹 •串燒 • 烤魚 •雞煲•專門店地址:尖沙咀金巴利道 58-60A號金碧閣地舖#尖沙咀美食 #食好西 #川菜 #雞煲 #海鮮

餐廳:川味辣蟹 •串燒 • 烤魚 •雞煲
專門店