屯門友好多都會過嚟呢邊覓食~呢間茶餐廳一啲都唔起眼但係幾間舖位連住 對於住附近嘅我 凌晨瞓唔着5半至6點呢啲鐘數有時就會落去食個麵🫢 另外呢度都好多車友聚 佢每日生意都唔差 係好街坊好有人情味嘅一間小店~∝豬膶牛肉麵✨豬膶牛肉麵係至愛!食佢其他茶餐冇乜特別 同一般茶餐廳差唔多 特別在佢個餐包火腿奄列好開心 反而叫豬潤牛肉麵就剩係得個麵🤕但係有時都忍唔住叫 因為佢做得係幾唔錯 豬膶同牛肉份量都夠多 request啲麵質硬佢又做倒(呢個要求對我嚟講已經好加分 好多餐廳煮極都好淋⋯)話好好食就一定唔係嘅 但係對比返價錢呢個質素係可以接受嘅🫶🏻∝如果叫其他茶餐的話 包火腿奄列之餘多士可以加兩蚊加煉奶直接變奶油多🌟我每次都會加㗎 出面唔係間間都比咁樣做~∝🪟高富餐廳(屯門)屯門仁愛堂街22及28號地舖🏷️#chubby_tuenmun

豬膶牛肉麵✨

🪟高富餐廳(屯門)
屯門仁愛堂街22及28號地舖
🏷️#chubby_tuenmun