屯門終於有流水蝦啦🤩本身我都好中意食蝦🦐🦐去親泰國都一定會去食流水蝦,因為流水蝦有得任食之餘,仲要係非常新鮮🤤望到邊隻最生猛就夾邊隻😍但記住唔好❌一夾上黎就即刻放去爐度燒wo,每張枱都有個冰桶🪣,而冰就自己去加冰區任➕。夾上黎既蝦蝦記得放去冰桶度雪暈佢先再燒呀✅。呢間大部分既大頭蝦都有羔,好正😋仲有唔少蝦係有滿滿既蝦卵😍想食幾多就夾幾多,記住唔好做大嘥鬼呀✅流水蝦方便快捷又好玩🥳大人小朋友都可以一享夾蝦既樂趣。除左大頭蝦,其實仲有好多海鮮架,例如:鮑魚、沙白、蚌、花甲、花螺、生蠔、魚、帶子、青口等等,我基本上全部都有試過😂,我就比較中意食花螺、帶子、蚌、生蠔。如果你想食鮑魚既話,✅記得係鮑魚底部剪1️⃣刀,將鮑魚剪出黎,再去清水區度過一過水,洗一洗,確保乾净曬👍,就燒得安心啦。仲有仲有記得唔好乾燒,一定要自己去調味區調左醬汁一齊燒😋,就最正啦🤩食完咁多靚海鮮,點都要食返D蔬菜啦。蔬菜區有小白菜、紅椒青椒🌶️、南瓜、玉米🌽、韭菜、茄子🍆、節瓜、秋葵、雜菇、菠蘿🍍、豆腐乾等等。菜類大致都洗得幾乾净同埋幾新鮮,擺放得都幾整齊👏有牛仔骨🐂、鷄軟骨🐓、鷄翅、鷄皮、漢堡扒🐖、煙肉、鴨胸肉、各類腸仔、龍蝦

屯門終於有流水蝦啦🤩

有牛仔骨🐂、鷄軟骨🐓、鷄翅、鷄皮、漢堡扒🐖、煙肉、鴨胸肉、各類腸仔、龍蝦🦞丸等其他雜丸,真係應有盡有。

佢仲有好多熟食任君選擇,魚蛋、春卷、熟既花甲、雞球、蓮藕、炒飯,仲有雪耳南北杏糖水🥳🥳食完燒烤,整碗糖水嘆下,當堂舒服曬,有糖水呢樣真係有貼心💗

食咁多燒烤,點少得飲品gur一gur🤤。想有氣又得🥤,純茶又得🧃,啤一啤都得,仲要任飲啤酒🍺,得曬!净係飲品區都有成4個凍櫃,飲品款式超過20款,除左凍飲,仲有熱飲添架,係咁凍既天氣下,唔想飲凍既,都可以整支暖嘅懷舊維他奶🤤,總之總有一款岩曬你。

食曬正餐,當然要食甜品💗啦。邊少得雪糕🍨🍦、蛋糕🍰🧁🍮,雪糕都有成4個櫃架,有超多15款,包食到你托住大肚腩走。

最後讚一讚員工既服務態度,👍👍真係超好,好主動幫我地倒垃圾,又好細心教我點樣整乾净D鮑魚,又比好多建議我,務求我哋玩得開心,食得安心,真係好sweet❤️