2015-04-10 4223 views
上個月嘅星期六同兩個朋友去左PizzaExpress食晏,去到發現比平時少人,所以只係等左大約15分鐘左右就有位喇。之後我地首先嗌左一客小食,mushroom dip。佢有六舊好似麵包咁嘅嘢,出面有D脆脆地,但入面又唔會好乾,都幾彈牙。中間個個由一個蘑菇再加香料而整成嘅醬汁,一放底就聞到好香嘅蘑菇味,我地將麵包浸落D醬汁度食,D醬汁會即刻滲哂入去個包,好香滑好好味。 之後我地再叫咗個Pizza,佢係薄底嘅,上面有D苦苦地菜,再加埋D辣嘅醬汁同辣肉腸,味覺上的層次好豐富同刺激。再加上佢係香脆的薄底,食咗幾塊都唔會有膩嘅感覺。
2015-04-05
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)