2012-10-29 13 views
經常上團購網看看有什麼著數, 相片介紹此餐廳新開, 裝修都幾靚 ,另一點係主題顏色開正我喜愛的紫色 , 又見好多款式選擇 , 一於試吓早成個星期訂位, 一放工就上去 , 只得約一半客 , 侍應態度幾好, 幾張中枱可以給我們選擇 , 揀了較邊比較清靜一些, 方便傾計 一坐下幾個侍應 ( 態度都幾好 ) 輪流的出現 --- 介紹點餐紙食物 , 飲品和甜品只得每人一件, 又有人開爐 , 未等你寫order 已經即時先上一碟肉 , 都唔知是服務好? 還是想你快D食完走 .. 我們牛魔王一族, 當然主攻 "牛" 好多款不同部位 , 不同味道的牛 , 但其實食落大同少異 , 質素普通啦 , 說真有點失望 , 不過百多元一位算OK , 當然不能跟盛八 , 和宴等相提並論作比較啦 , 級數都唔同 .....除了主菜 "牛" , 另外都有好多選擇 , 一般大路的燒烤食品都有 , 但其中的 : 大蝦OK , 粟米幾甜 , 豬頸肉都要試 .... 唔夠飽仲可以食夀司 和 刺身 最後甜品每人一件 -------- 痳痳地

中枱可以給我們選擇 , 揀了較邊比較清靜一些, 方便傾計

一坐下幾個侍應 ( 態度都幾好 ) 輪流的出現 ---

大蝦OK , 粟米幾甜 , 豬頸肉都要試 ....

唔夠飽仲可以食夀司 和 刺身

最後甜品每人一件 -------- 痳痳地

多款不同的燒牛肉
甜品和 飲品每位一份 , 但選擇唔多 , 所以沒額外加錢任食
同一時段正價要 $208 再加一 , 現在團購138+20.8 抵好多
夀司算OK可以食飽肚 , 但唔好指望好鮮美
2012-09-24
多款不同的燒牛肉