2016-07-04 339 views
今日晏晝又同同事周圍搵食🏃🏃 經過見到哩間泰菜😋😋 就諗住試一試 入到去裝修都幾有泰國特色同風格 見我地有6個人 所以就比咗張幾闊落既卡位我地坐 坐落都幾舒服😉 又夠哂位擺袋👜餐廳晏晝就有十幾款餐選擇 算係幾多元化 然後我地主要都係食星州炒米🍲🍲 因為本身係辣既 我地驚太辣就同佢要求咗要小辣 而另1個同事就想要食大辣 小辣就真係得啖啖既辣味 岩岩好 配料就有幾片豬頸肉🐖🐖 都幾鬆軟 不過佢入面有幾粒大蝦仁 但太咸! 好咸!😤😡 其他野就還可以😐 另外嗌咗杯凍金桔🍹🍹 杯野就太酸😕😕 重梅味 我飲咗三分一都冇再飲⚠⚠ 認真要改善 係服務黎講 侍應算係好快手落單 收錢都好有效率💨💨💨同埋滿足到我地既要求 我同事個碟星州炒米(大辣) 🔥🔥🔥🔥辣得認真 可以係米粉🍝上見到好清晰既辣椒片 食落好夠辣味 同事都比正評 而佢份量算係幾大碟 夠一個男人食做午餐👦 女人仔👧黎食就岩岩好☺
星州炒米粉
凍金桔
2016-07-04
$45 (Lunch)