講起墨西哥菜,大家可能首先諗起taco,但係其實佢仲有好多嘢食😝random試左呢間尖沙嘴呢間墨西哥餐廳,幾有驚喜🥳朋友見到我ig story都話之前試過唔錯,所以佢質素應該保持得幾好🤪~~~🦐金明蝦墨西哥脆玉米片 ($118)7/10墨西哥菜點可以少左nachos😗😗首先拎上台個陣我有啲surprised🙀因為冇expect會咁大碟,而且佢唔係平時酒吧咁hea拎Doritos翻整😂有幾種顏色嘅taco (但係我食唔出佢有咩分別🤣)蝦嘅味道正常份量唔少,仲有啲toppings例如醃黃瓜🥒食落冇咁齋同時有乳酪醬、牛油果醬可以蘸,兩個都幾好味😋🌽玉米芝士炸丸子 ($78)7/10即炸即上,所以食個陣要小心辣口🤥size都幾大,feel到好熱氣😂入面爆多流心芝士🧀,不過入面就唔係幾食到粟米味🧐🧐🐓烤雞肉墨西哥捲餅 ($118) 4/10食落去先知burritoburrit主要由飯整成,幾特別😂不過雞肉就比較乾同鞋🤧少失望一開始唔知道點咗佢個醬食,跟住辣到標眼水🥵仲以為餡入邊有辣椒,點知最後發覺係個醬出事🙄入面好多辣椒籽🌶️所以唔食辣記得唔好點🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️整體黎講味道一般,唔係幾啱我口味🤧🍹

random試左呢間尖沙嘴呢間墨西哥餐廳,幾有驚喜🥳

~~~

🦐金明蝦墨西哥脆玉米片 ($118)7/10
墨西哥菜點可以少左nachos😗😗
首先拎上台個陣我有啲surprised🙀

有幾種顏色嘅taco (但係我食唔出佢有咩分別🤣)
同時有乳酪醬、牛油果醬可以蘸,兩個都幾好味😋
金明蝦墨西哥脆玉米片

🌽玉米芝士炸丸子 ($78)7/10
即炸即上,所以食個陣要小心辣口🤥
size都幾大,feel到好熱氣😂
入面爆多流心芝士🧀,不過入面就唔係幾食到粟米味🧐🧐
玉米芝士炸丸子

🐓烤雞肉墨西哥捲餅 ($118) 4/10
食落去先知burritoburrit主要由飯整成,幾特別😂
不過雞肉就比較乾同鞋🤧少失望
一開始唔知道點咗佢個醬食,跟住辣到標眼水🥵
整體黎講味道一般,唔係幾啱我口味🤧
烤雞肉墨西哥捲餅

🍹Very Very Berry ($118) 6.8/10
呢杯cocktail偏甜,比較啱女仔飲👧🏻
但係又唔會完全冇酒味😂唔會好似出面偷雞落重syrup😾

~~~

⭐️回頭指數🌕🌕🌕🌗🌑
雖然最後果個伏左,但係整體質素唔錯👍🏻
餐廳氣氛唔錯,好適合夜晚成班朋友黎chill🤤🤤
除左食嘢飲酒,呢度仲有得shisha,同場都幾多外國人黎飲嘢👻
個陣經openrice訂位仲有折,幾抵食可以回頭🥰