近日想食燒肉同時又想打邊爐,呢度打邊爐係串串鍋嘅形式幾特別,今次我就揀咗新鮮農場靚牛串串套餐 ,套餐有100分鐘仼食,時間非常充足!湯底揀咗鴛鴦鍋,一邊係麻辣鍋另一邊係養生菌皇雞湯,呢度嘅麻辣鍋好特別,係全港首創嘅茶底麻辣。鍋配料串串有肉類:豬牛羊雞 海鮮類:魷魚,同各種蔬菜丸類都有,一串串穿好,方便拎、方便食。今次食呢個餐我就揀咗牛頸脊,肉類好新鮮,牛頸脊好有牛味👍🏻肉類同海鮮新鮮都幾高質,羊肉幾好食!海鮮有鮑魚、蝦、聖子同沙白,每日新鮮送到,每款海鮮都好新鮮,鮑魚好爽彈❤️而且仲有好多款海鮮配料仼你選擇,有牛、羊肉串、鴨血、黑柏葉、丸、蔬菜等等,食物選擇都算多,整體質素屬於中常👍🏻,值得一試!
100分鐘仼食,時間非常充足!