2022-12-18
尖沙咀周圍都人山人海,有時搵餐廳都要諗吓有冇啲靜啲嘅地方可以傾吓計👭。今日喺美麗華附近嘅金巴利廣場就搵到呢間旺中帶靜嘅LAVA,佢係酒吧餐廳嚟,相信夜晚嚟睇波⚽都幾唔錯!(聽到有播BTS 柾國唱嘅Dreamer,果然有緊貼潮流☺️☺️!)今次因為係Tea Time去,所以店內都算幾靜,啱晒同姊妹傾吓計,我哋都坐咗好耐吓👉🏻👈🏻。分享吓嗌咗咩👇🦀蟹肉奄列 $98今日咁凍,食啲熱辣辣嘅奄列都幾好🤘🏻!呢個奄列整得好厚身,入面夾咗啲蟹肉,唔會太濃味,其實都幾飽肚!🍔西班牙豬&牛迷你漢堡包 $88呢個Mini Burger 睇落好得意!粉紅色包💖係西班牙豬,黃色包💛係西班牙牛。層次分明,入面塊肉煎得啱啱好,好Juicy😋,兩款都好好食!兩個人Share一人一件啱晒,而且賣相好靚又精緻,嚟打卡記得要嗌佢呀💁🏻♀️!🍝西班牙火腿,西蘭花,羅勒,車厘茄螺絲意粉 $138主食,通常揀意粉比較穩陣💁🏻♀️!呢款意粉清清地,又多菜,份量適中,啱晒怕肥嘅女士們食!不過呢排可能口味重咗,覺得個意粉再濃味啲會更加好🙈!
🦀蟹肉奄列 $98
今日咁凍,食啲熱辣辣嘅奄列都幾好🤘🏻!
🍔西班牙豬&牛迷你漢堡包 $88
🍝西班牙火腿,西蘭花,羅勒,車厘茄螺絲意粉 $138
主食,通常揀意粉比較穩陣💁🏻♀️!