2022-10-04
臟盛 (150G) $118係九州雞心、牛小腸、醬油和豚胸腹肉拼盤,平時都少見有得自己燒雞心,幾唔錯👍🏻牛小腸成個盤放落去燒好方便,燒耐啲逼哂啲油出黎,就會食到好香牛油味牛舌盛口(150G) $98唔知食咩味好既牛舌🤣可以試下呢個拼盤,呢到牛舌屬於薄切,所以好快燒完!記得注意啦!唔係好易燒太熟🙈樂盛 (150G) $108諗住一次過試哂牛豬雞,所以就好貪心叫左呢個拼盤,當中燒雞都幾唔錯!燒完都唔怕乾,幾好味,而且個俾碗蔥你,可以自己控制食幾多蔥。極上厚切牛胸腹柳 $138個人覺得呢款性價比幾高!肉好厚實燒完好香肉味☺️有少少根,所以有咬口,但又唔會覺得好難咬斷,推薦❤️大判燒!黑毛和牛肩胛肉 $128每次一見到大大塊黑毛和牛就覺得好正,次次都忍唔住叫,每面幾秒好快熟!再加埋溫泉蛋味,真係一啖一滿足!😚辣牛肉麵 $78 呢款麵竟然俾到意外驚喜我!好大碗份量十足!建議一定要同朋友share!原本以為應該似係拉麵質感,但一食發現佢係煙韌半透明既麵,幾特別!😍湯底仲有微微辣味添!紫菜飯 $38 見到滿滿紫菜原來內有乾坤,仲有一粒溫泉蛋,不過如果有其他醬汁應該更香👌🏻————————————————
臟盛 (150G) $118
牛舌盛口(150G) $98