星期五晚,同我哋就選擇咗尖沙咀嘅YA鴨去試新嘢👭首先係餐廳環境引人入勝,多款鴨子裝飾,設計獨特,響店內四處可見,充滿港式風格,賞心悅目跟住就係食物嘅部分,我哋點咗兩個主打菜式:重料柱侯金錢肚豬大腸撈粗同手撕鴨丁拍青瓜。重料柱侯金錢肚豬大腸撈粗份量十足,金錢肚豬大腸爽口滑溜,配合上愛心手工粗麵,真係好食到爆!手撕鴨丁拍青瓜更係喺我個人最愛之一,青瓜爽口,重點係鴨丁香滑肥美,就算撕開黎食都仲能感受到鴨肉口感嘅絕佳釋放。❄️喺YA鴨,你完全唔使擔心服務問題,佢哋親切有禮,真心對待每一位客人。💕價錢方面,絕對物有所值,食得開心又唔會覺得有壓力。💰如果你就近尖沙咀,想尋找一家有特色,又實在嘅港式飲食店。不妨試下YA鴨,親自體驗下他們的用心與創新。
星期五晚,同我哋就選擇咗尖沙咀嘅YA鴨去試新嘢👭
價錢方面,絕對物有所值,食得開心又唔會覺得有壓力。💰