KABOOM

📍#KABOOM (尖沙咀)尖沙咀北京道12A號太子集團中心20樓🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺作為人氣打卡餐廳 要靚景有靚景,就算坐indoor都睇到海景,outdoor 環境亦好舒服~ 吹住陣陣海風 同朋友/另一半都好chill ~ ❣️Kaboom Sharing Platter💰$218Kaboom既小食拼盤 包括左單骨雞翼,串燒、法式蒜蓉包、枝豆、蝦,個人覺得枝豆比較好食。 串燒亦可配沙爹醬食,味道不錯。❣️Deep Sea Tacos💰$118Tacos 餅片不算好脆口,幾欣賞隻沙律醬,幾開胃,餡料不算有太大驚喜。❣️Beef Rendang Open Ravioli💰$228呢款算係今晚幾特別既主菜,餛飩皮厚薄適中,加埋特製既肉碎,呢種食法幾特別。❣️Chargrilled Beef Strips /w Roasted Vegetables💰$308牛扒旁邊蔬菜比較多款式,而牛扒就煎得比較熟❣️Jealousy is Killing me💰$108個人覺得全晚亮點係呢杯cocktail 🍹,果味幾突岀,加入左Whiskey後 就算平日唔多飲酒既我 都覺得幾好飲🍹👍🏻❣️Damn Piss

📍#KABOOM (尖沙咀)
尖沙咀北京道12A號太子集團中心20樓

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

❣️Kaboom Sharing Platter💰$218

❣️Deep Sea Tacos💰$118

牛扒旁邊蔬菜比較多款式,而牛扒就煎得比較熟

❣️Jealousy is Killing me💰$108

❣️Damn Pissed Off💰$108
打卡必點 ~ 賣相令人心心眼, 感覺好chill😚 呢杯Cocktail 熱情果味好突岀,亦有少許Pineapple juice香味,而洒味主要就係Vodka既味道。
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺