2019-08-09 108 views
嚟到尖沙咀呢個人來人往既地方,都唔擔心會搵唔到一間心水嘅餐廳,今次就揀咗呢間日本裝潢既鋪,打算食好多日本料理。加上之前就畀朋友推薦咗呢間餐廳,終於有機會嚟試啦。叫咗好多碟唔同既壽司,種種壽司都夠晒滋味!平時好少食壽司既我都覺得好滿意!不過今次重點係壽司以外既嘢食。應該要歸類係甜品類?叫咗一個蔬菜凍,正方形形狀而且好細件,食落去真係名副其實,好大陣蔬菜味,但又唔會覺得唔好食,加上因為係凍所以口感好軟熟。然後我發現,枱上居然放咗張「水果-蜜瓜」嘅牌,即係可以直接落單要蜜瓜,好新奇。忍唔住點左個嚟食,係靜岡嘅蜜瓜,味道超級鮮甜,又爽口,陣蜜瓜味又好香,比起平時係超市買到嘅好食好多倍!唔掛知得朋友會推薦呢間比我啦!

唔掛知得朋友會推薦呢間比我啦!