平時成日都行尖沙咀幾個星期冇黎見到間新嘅鋪頭睇落去門面唔錯嘢食亦都唔算貴於是就入去食咗個晏晝啦一入到去我哋已經好口渴但係又唔想飲酒喎於是就叫咗兩杯鋪頭比較有特色嘅mocktailCosmo night $65🥂入面主要係菠蘿熱情果同埋蝴蝶🦋茶顏色藍藍紫紫幾得意 呢杯嘢飲無汽同埋冇酒精嘅所以小朋友都飲得Peach sunrise $65🍹入面主要係檸檬青檸梳打飲落去酸酸地幾開胃覺得呢間酒吧來講嘢飲唔算貴同埋都幾有特色叫做可以試吓鋪頭自己原創嘅嘢飲嘢食方面我哋就叫咗一個辣肉腸pizza $158🍕Pizza細細個份量唔算太多但係啱人少少去share食 pizza 上面鋪滿左芝士 pizza就係薄身嘅咬落去非常之脆 用來做個輕主食就一流啦鹹豬手蜜糖芥末 $258🍗🍖大大隻嘅豬手咬落去脆卜卜 應該係炸過黎 配埋蜜糖醬一啖接一啖真係可惜冇叫到啤酒如果唔係真係世界級 豬手亦都有小小嘅夢條配菜 豬手整體質素唔錯最緊要係個皮幾脆身 幾開胃 都推介大家嚟到可以試吓不過如果真係叫嘅話記住叫返啤酒送!整體來講覺得呢間新開嘅鋪頭質素都唔錯如果下次經過嘅話都會入嚟試吓可以encore!

Cosmo night $65🥂

Peach sunrise $65🍹