呢間餐廳出名食酸菜魚片皮鴨或者茶鴨!知我鍾意食呢啲!朋友帶我過嚟真係貼心!呢間餐廳有套餐唔使用腦,我哋就叫咗套餐啦☺️☺️仲有推廣優惠添🤟🏻🤟🏻1. 人參湯鮮蝦餃($1):這道菜是用鮮蝦做成的餃子,搭配人參湯,餃子鮮嫩多汁,湯汁濃郁,帶有人參的營養價值。2. 燻香樟茶鴨(半隻):燻製過的樟茶鴨,樟茶的香味與鴨肉的鮮嫩相結合so jeng !3. 酸菜魚:酸菜的酸味與魚的鮮嫩相融合,味道酸爽開胃。4. 灌湯小籠飽(套餐):灌湯小籠包,包裡注入了美味湯汁,外皮薄軟,內餡鮮美,同埋好大隻唔會皮好厚!5. 蘿蔔絲酥餅(套餐):這是套餐中的一道蘿蔔絲酥餅,外層酥脆,內部有蘿蔔絲的鮮甜口感!呢間餐廳比起一般嘅酒樓闊落,職員服務態度都幾好,周不時留意需唔需要幫我加水!
呢間餐廳有套餐唔使用腦,我哋就叫咗套餐啦☺️☺️

仲有推廣優惠添🤟🏻🤟🏻
1. 人參湯鮮蝦餃($1):

2. 燻香樟茶鴨(半隻):

3. 酸菜魚:

酸菜的酸味與魚的鮮嫩相融合,味道酸爽開胃。

4. 灌湯小籠飽(套餐):

5. 蘿蔔絲酥餅(套餐):