2021-01-17 932 views
Lunch time唔知食咩好ಥ_ಥ 每一次都好苦惱既時候 我就會選擇食呢間💛💛💛#尖沙咀黃店 鍾意食石磨腸粉同埋餃子一定要黎試吓! ! !點解我咁鍾意食呢間係有原因㗎(≧▽≦)因為每一次都係即刻整俾 所以需要等一陣 不過其實都好快㗎咋😋- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 相信尖沙咀嘅朋友都會食過呢間舖頭 佢哋啲腸粉有好多唔同嘅配搭我通常都會叫套餐兩樣材料 再加四隻餃子 🥟(≧▽≦)可以揀六粒餃子㗎 或者其他材料啲餃子全部都大大粒ahhhh(好食到要尖叫) LOL餃子啲魚湯都好好飲㗎 熱辣辣^ ^餃子仲有唔同嘅味道添近排新推出左芫荽餃子 我都仲未去食TvT我自己最鍾意嘅材料就係肥牛加生菜同埋雞蛋生菜😋😋😋份量啱啱好 配埋佢哋舖頭特製嘅豉油 又唔會太鹹有啲甜甜地 成日都好想問啲店員到底點樣整啲豉油😋😋🤣🤣 配落啲腸粉度真係好正 啲腸粉好滑脫脫 入面嘅材料通常都會好滿 絕對唔會偷工減料😋😋 腸粉皮又唔會太厚 好薄!👍🏻👍🏻👍🏻 不過我通常都係外賣返去食 舖頭唔算太多位大概有六至八個左右 可能坐得唔係太舒服( ・᷄ὢ・᷅ )但啲職員都好有禮貌㗎(^
鍾意食石磨腸粉同埋餃子一定要黎試吓! ! !
點解我咁鍾意食呢間係有原因㗎(≧▽≦)
因為每一次都係即刻整俾 所以需要等一陣
不過其實都好快㗎咋😋

相信尖沙咀嘅朋友都會食過呢間舖頭
佢哋啲腸粉有好多唔同嘅配搭我通常都會叫套餐
兩樣材料 再加四隻餃子 🥟(≧▽≦)
可以揀六粒餃子㗎 或者其他材料

啲餃子全部都大大粒ahhhh(好食到要尖叫) LOL

我自己最鍾意嘅材料就係肥牛加生菜
同埋雞蛋生菜😋😋😋份量啱啱好

可能坐得唔係太舒服( ・᷄ὢ・᷅ )
但啲職員都好有禮貌㗎(^o^) 我自己通常都係打電話去叫外賣大概10分鐘後過去拎😽
Type of Meal
Lunch