‘古今’食特色卷物嘅地方我就聽過好多次,但尖沙咀嘅呢間’今和’分店原來係有素食者專用嘅vegan menu,入面仲有成20幾款素食選項比你揀添😍😍😍烈火紅唇(素)$107💋-首選‼️(🧀+炸菇🍄+🍓)Cream cheese非常突出,同士多啤梨亦好夾😋午夜牛郎(素)$87🍘(🧀+🥑+海藻🌱+🥒+脆片)呢個真係好有創意,以脆片包住卷物,食落就好似啲壽司炸過咁墨西哥卷$61🍣(🧀+🥑+脆片+墨西哥辣椒🌶️)呢個除左有豐富嘅口感之外,仲有浸辣椒味,都幾過癮(ps雖然得一隻辣椒但都幾辣下🥵)牛油果pizza$90🍕呢個pizza岩曬牛油果控🥑🥑🥑牛油果幾creamy😋脆炸豆腐$47🍴呢個真心幾岀色,唔油膩唔算熱氣,脆漿唔厚,食到外脆裏面滑luet luet嘅質感*建議餐廳睇下點樣搞搞個廁所,坐廁所岀邊張枱,每次有人岀岀入入都聞到極大浸廁所味,好影響食慾😢

烈火紅唇(素)$107💋-首選‼️
(🧀+炸菇🍄+🍓)
Cream cheese非常突出,同士多啤梨亦好夾😋

午夜牛郎(素)$87🍘
(🧀+🥑+海藻🌱+🥒+脆片)
呢個真係好有創意,以脆片包住卷物,食落就好似啲壽司炸過咁

墨西哥卷$61🍣
(🧀+🥑+脆片+墨西哥辣椒🌶️)

牛油果pizza$90🍕
呢個pizza岩曬牛油果控🥑🥑🥑牛油果幾creamy😋