2017-01-25 450 views
我同朋友都係小新迷,咁岩點心代表轉左主題之後大家都未試,就黎朝下聖啦😝😝一黎到間餐廳,周圍都係小新既蹤影,好開心😍門口仲有一個影相位置架而餐廳裏面有高枱同坐得比較舒服啲既枱(正常高度) 坐好之後,再周圍望都好滿足😍好colorful好多小新><我地點左既點心都係小新主題既,因為實在太可愛,兩個女仔都忍唔住叫到成枱都係野食😂餐紙都好靚😍😍到野食啦,首先講左不理不理左衛門先🐽🐽係隻好q既豬 ,係一個奶皇流沙包,熱辣辣,好香奶皇味,流心亦都做得好👍🏼👍🏼食得玩得😝可以用筷子督個小孔,再㩒一㩒個包,流沙奶皇就會係小孔出!貪玩既我地,督左係佢鼻哥到,變左佢流黃色鼻涕咁😝呢個我幾推介呢個係朱古力流沙包(大概係咁既名)相較黎講,呢個比較失色,好普通,但都可以影到得意相,可叫可唔叫呢個超級可愛,三個訓緊教既bb咁😚仲有我好鍾意既阿呆😍佢地係蝦餃黎,皮薄足料,外型又靚,推介😍😜到甜品啦,外表黎講係唔錯架,又可以打佢patpat><但味道就好怪,冇乜奶味,個patpat都冇乜味😕所以食左少少就收手摸上去暖笠笠😋好香椰皇味呀,食落口好香奶味,又有啲果肉係入面可以刮起黎食,都算
而餐廳裏面有高枱同坐得比較舒服啲既枱(正常高度)
坐好之後,再周圍望都好滿足😍好colorful好多小新><
餐紙都好靚😍😍
呢個係朱古力流沙包(大概係咁既名)
摸上去暖笠笠😋好香椰皇味呀,食落口好香奶味,又有啲果肉係入面可以刮起黎食,都算唔錯,幾大份
最後係桃味特飲,不過不失啦,唔會太甜,有啲啫喱係入面,幾得意
總結黎講,對於有卡通做主題既餐廳黎講價位都會貴啲,份量唔算多,食物就得奶皇流沙最得我心,大家可以衡量一下😜!