2016-12-28
俾佢個門面坤咗, 等位等咗半粒鐘(其實入面好多位), 等野食又再等多45分鐘 ! 都算!頂 ! D野食難食到冇朋友, 果碗唔知咩Q野湯, 魚無魚味, 湯冇湯味 ! 叫咗一個湯烏冬定食, 同一個冷烏冬定食, 兩個烏冬黎到都係暖嘅 !仲有一個什麼靖魚定食, 條魚老過我阿爺, UN 過牛肉干, 乾過我荷包 !個吉列豬扒定食, 仲勁……等咗45分鐘, 催問D侍應姐姐果陣佢話D炸野即炸, 要等耐D (心諗 : 炸咩Q野要45分鐘??)! 點知黎到 ~~ 嘩!咩事水汪汪 …. 原來個鐵盤唔夠熱, 隻蛋打上去唔熟 ! 頂 ! 果件豬扒, 又話即炸,但食落去好似炸完7 7 49日咁, D 炸粉仲厚過我塊面皮. 仲有碟小小魚生, 隻蝦好似巳經死咗9年, 三文魚我估計坐咗一個禮拜船黎香港, 巳冇任何魚味, 亦無鮮味 ! 呢餐飯, 4 個定食, 盛惠HK$ 610.50. 性價比係……零 !!!! 永不錄用 !
Other Info. :
下次去爭鮮 !!!!!!!!!