呢度係小店經營,全店只有16個位,所以遇著weekend啊,晚飯午餐時間排隊真係在所不免,但我上星期遇著一件好奇怪的事,我排第二,有一家四口在我前面,已入座啦,跟住又有一家三口排係我後面,理應排隊的話,係我哋先,但唔知點解,阿老板娘竟然先比佢地入先,然後我聽到話係有一枱家庭係裡面食緊,幫佢留咗位,咁我哋就算數啦!你咁講,我冇辦法啦,因為我哋第一次食,唔知係咪真係有留位服務,但突然之間,阿老板娘又唔知點解係外面開咗張枱,佢哋嗰家又奇奇怪怪出曬去嗰張枱度,然後就叫我哋入座啦!咁然後嗰家人就發爛咋,話咁樣叫咗佢哋出去,個感覺好差!又話我哋三個人(兩個係小朋友),要我叫三毎個餐都算啦!不停強調個感覺好差就走咗去啦!其實想講,人人排隊之際,你唔駛排不特止,仲可以優先?咩道理?!但我又唔太明,點解阿老闆娘初初又比佢入座,但之後又要佢離開番張枱呢?呢個情況真係有點耐人尋味!其實我真心建議店主,係門口大大隻字寫清楚:用餐請排隊,不設留位服務,另小店經營,必須每人一個餐(包括小朋友)。講完我上星期的所見所聞後,就講番食物啦,真心覺得佢d嘢好食,面屎湯好足料啊,好好飲,招牌和風自家制咖哩漢堡扒飯,真係超正

講完我上星期的所見所聞後,就講番食物啦,真心覺得佢d嘢好食,面屎湯好足料啊,好好飲,招牌和風自家制咖哩漢堡扒飯,真係超正!吉豬炸得好鬆脆!另外+15蚊可以有嚿芝士蛋糕做飯後甜品也不錯啊!下次會再幫襯!
和風自家制咖哩漢堡扒飯
足料面豉湯及沙律
咖哩吉烈豬扒湯烏冬
北海道牛奶芝士蛋糕
Other Info. : 小店經營,座位有限,多人時,預咗要排半小時以上!
2019-03-24
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$80 (Lunch)
和風自家制咖哩漢堡扒飯
足料面豉湯及沙律
咖哩吉烈豬扒湯烏冬
北海道牛奶芝士蛋糕
  • 漢堡扒、吉豬,咖哩,芝士蛋糕