首先,佢個菜單真係有好多款式,淨係揀嘢食都花咗唔少時間。我哋最後決定試吓「自家製滕椒醬牛肉漢堡」套餐,加錢轉咗自家製洋蔥圈加五蚊轉蕃薯條,餐飲就叫咗杯熱檸水。另外,我哋仲叫咗「磨菇牛肉漢堡」,加五蚊轉蕃薯條,飲品就叫咗大杯Suntory。呢兩款牛肉漢堡都用黑糖麥包,食落去真係好特別,微微甜甜嘅,口感鬆軟。兩者比較之下,我鍾意「自家製滕椒醬牛肉漢堡」多D,因為出面無食過,覺得佢個滕椒醬都match得幾好,幾有特色。個醬用嚟點蕃薯條都好食架!如果想食burger 又想食辣野,呢個包可能滿足到你。至於牛肉方面,佢哋都幾juicy嘅,但係有啲筋,如果改善咗呢樣嘢就更加完美啦。最後要讚一讚嘅就係佢哋嘅份量,真係夠大,蕃薯條同洋蔥圈份量都好足,食得好過癮。
首先,佢個菜單真係有好多款式,淨係揀嘢食都花咗唔少時間。

如果想食burger 又想食辣野,呢個包可能滿足到你。