2020-04-19 103 views
如果唔係朋友揸車根本就唔會發現到呢個好地方,裏面得幾張枱,但估唔到食物質素非常高,住附近嘅居民有福啦!先來一個溫馨提示,店舖只係有英文名,所以認住就啱啦。酒吧類嘅餐廳燈光比較昏暗唔,我冇專業器材影得一半,大家見諒啦。不過重點都係嘢食有唔少選擇,而且個別嘅食物如果有嘢想問店員都會非常之熱情友善咁解答,呢方面值得讚先聲奪人:炸燒烤菇配黑松露醬炸魚薯條、炸薯條配黑松露醬就食過啦,估唔到燒烤用嘅大啡菇經過廚師世新炮製之後竟然可以成為又鬆脆又多汁嘅美食,香脆之餘食落去唔會覺得好厚粉,配上惹味嘅黑松露醬,好有創意!如果你只會選擇一種小食,而你又鍾意食炸嘢,我推薦呢個!後勁繼續:陳年花雕酒豚肉腸小妹平時唔特別飲得多,對酒嘅認識就唔算好多,但係腸裏面真係有浸味幾香嘅花雕味,而且入邊嘅豬肉並唔係平時食香腸嗰種搞到不不成形,宜興咬落去仲有肉嘅口感喺度,配上黑醋汁同埋蔬菜解一解油膩,亦都更加開胃。蘋果味幾香,朋友本來只係諗住叫啤酒都專登叫多個試吓意粉嘅份量唔算好多,但係一拎出嚟就已經聞到好香嘅未,而且仲好滑,三文魚好足料,我覺得比起焗嘅更加香同埋吸引。重點推介呢個羊架,賣相靚已經令人睇到好開心,而且外面嘅酥

先來一個溫馨提示,店舖只係有英文名,所以認住就啱啦。

先聲奪人:炸燒烤菇配黑松露醬

炸燒烤菇配黑松露醬

如果你只會選擇一種小食,而你又鍾意食炸嘢,我推薦呢個!

後勁繼續:陳年花雕酒豚肉腸
陳年花雕酒豚肉腸

蘋果味幾香,朋友本來只係諗住叫啤酒都專登叫多個試吓

香草三文魚忌廉汁意粉

保雲酥羊架

重點推介呢個羊架,賣相靚已經令人睇到好開心,而且外面嘅酥脆本身亦都有獨特嘅吸引力,底下嘅羊肉我哋選擇左五成熟,做得剛剛好仍然有點油脂而且肉亦都係軟熟。加埋頭先其他食物,絕對係夠兩個人食得飽啊!

餐廳本身就只有呢一類嘅高枱,所以想帶小朋友嚟就唔啱啦,推介情侶同埋朋友約會

意粉同埋長通粉果類食物係可以改唔同嘅面,所以如果需要請自動向店員提出啊,佢哋都好樂意㗎 !
炸燒烤菇配黑松露醬
陳年花雕酒豚肉腸