👍🏻 荔枝汁荷蘭串茄小蕃茄已去皮 完美吸收荔枝汁嘅清甜 咬落會爆汁 甜中帶點微酸 非常開胃☺️👍🏻 酒糟醉雞卷餐廳嘅其中一䇑必點菜 醉雞卷非常入味 酒味濃但不會蓋過雞肉嘅味道😙雞肉又滑又嫩 雞卷內藏有黑木耳 增加爽脆口感🐣👍🏻 爵士湯造型別緻 好適口合打卡📸龍蝦湯內有花膠、螺片 全部大大塊 小小一壺湯但收藏著各種鮮味🦞每一啖都好滿足👍🏻 花蜜咕嚕肉咕嚕肉內有芋泥 外層裹有花蜜 自帶脆度🙌🏻而且帶有花香!內裏嘅芋泥綿密且細膩 又有另一種感覺 好特別🙋🏻‍♀️👍🏻 紅粉西施鰈魚柳魚柳肉質非常幼嫩 絕對冇過火 保留到魚汁及鮮味🐟旁邊係嫩滑嘅蒸蛋 配搭上層嘅蒜酥 口感有衝突但味道好融合🙌🏻👍🏻 豆漿杞子素千層浸時菜素千層好有口感 完美吸收濃郁嘅豆漿❣️放在最底嘅時菜最有驚喜 我哋要咗芥蘭 翠綠且保持爽脆 好好味🤤👍🏻 花圖炒飯打開蓋一刻 黑松露味道直衝腦門💪🏻炒飯調味一流 廚師炒到粒粒分明 好乾爽😇入面嘅蝦肉好爽新 正!👍🏻 紫醉金迷作為最後嘅甜品都唔錯 其實係糖不甩嚟嘅😂煎得香脆嘅年糕上落咗煉奶 咁就可以黏滿花生🥜、椰子、芝麻碎🙋🏻‍♀️大滿足注意事項⚠️- 餐廳環境裝潢 感覺高雅舒適 又有不少打卡位
👍🏻 荔枝汁荷蘭串茄

👍🏻 豆漿杞子素千層浸時菜

👍🏻 花圖炒飯

👍🏻 紫醉金迷

注意事項⚠️
- 餐廳環境裝潢 感覺高雅舒適 又有不少打卡位比食客影相📸️
- 餐廳廚師用心製作 擺盤十分精緻