2020-03-21 151 views
剛剛係一食麵,食完面。仲有一個多鐘嘅時間,靚女就提議去食甜品,我就話去斜對面嗰間都幾靚,咁我哋就去啦攞張飛排隊啦!一排就排左半個鐘,其實係20分鐘嘅時候已經有一張枱,我冇出聲一路等佢我都知佢忙,但等到35分嘅時候我哋頂唔住因為我哋要趕住去睇戲以食(PanCake)需要25分鐘。我就同個經理講可唔可以俾我,佢就立即好唔耐煩。已經同佢解釋咗,真係唔好意思,同行嘅女朋友都話我點解要咁客氣,我話唔緊要㗎佢做啲乜嘢事我都會喺網上高,用中立嘅態度寫返出嚟!😂😂😂😂一坐低就叫咗個士多啤梨PanCake,佢就講每個人最少叫一個order,我話你幫我落咗單我趕時間,之後我哋補叫咗個焦糖香蕉甜品我都知道魔鬼在細節,張單一度睇知道佢打錯咗第二個order,我再同個Rita講番你打錯Order!他在冇問我是什麼正確order的情況!便知道我是焦糖香蕉甜品!(他心知擺明亂打我打Order)兄弟!你擺明玩野啦!我幾十年人,我以前細個做Waiter,客串我都會咁樣,但現實我真係好客氣㗎啦,我已經講咗我哋有原因,所以其實我都好少比劣評!今次都要俾一個幫你冷卻下啲生意!你要努力啊!

今次都要俾一個幫你冷卻下啲生意!

你要努力啊!