很喜歡貓貓,所以呢次專登上網搵一D有貓貓既CAFE。呢間CAFE就在旺角,非常方便,唔洗過海。下午四點多一上到去,CAFE環境不算很大,這個鐘數人好多,我地坐低之後就FULL場了。不過都因為面積小,所以隔離再隔離既大枱係到玩GAME好興奮果陣就有D嘈。我地坐既二人細枱都略嫌有D迫囉...我地叫既野食,葡燒汁帆立貝和蝦多士。本身仲好想試下和果子,不過費事叫得太多,唯有下次再去試其他野食。服務不錯,女侍應禮貌很足。仲有兩杯野飲我朋友果杯應該係柑桔梳打,我果杯係趣緻貓,其實就係峰蜜蘆薈梳打,我果杯幾好飲,但我朋友果杯就淡左少少如果單叫野飲同小食真係貴左D,兩個人埋單一百七十幾,其實都夠叫個套餐好過,先80蚊。不過小食套餐有限住款式,另外有D小食就無套餐揀,都要單叫。入面都有D岩兩個人玩既GAMECAFE入面有兩部掛牆電視,播電影,呃,不過這樣太吸引注意力...有時候顧住望電視,背住我坐既FD就無得睇..本身好想叫朱古力曲奇蛋糕,但賣晒,唯有叫心太軟。上碟果陣熱呼呼的。(單叫蛋糕應該是32蚊)另外一隻貓貓,好得意,差不多在我地坐到最後果陣,呢隻貓先醒左然後自己走出黎雖然貓貓們不算很活躍,牠們休

很喜歡貓貓,所以呢次專登上網搵一D有貓貓既CAFE。
呢間CAFE就在旺角,非常方便,唔洗過海。

我地坐既二人細枱都略嫌有D迫囉...
葡燒汁帆立貝
蝦多士
我地叫既野食,葡燒汁帆立貝和蝦多士。

服務不錯,女侍應禮貌很足。
趣緻貓
仲有兩杯野飲

不過小食套餐有限住款式,另外有D小食就無套餐揀,都要單叫。
入面都有D岩兩個人玩既GAME
(單叫蛋糕應該是32蚊)

[IMG:7

一入到門口,最先見到既係呢隻貓貓。
後面佢又走落去地下。
大概店內人很多,很嘈,另外兩隻貓就一直在玻璃櫃入面ZZZZZZ

肯比我地摸^^ 呵呵

雖然貓貓們不算很活躍,牠們休息的地方都是近門口那邊,所以顧客如果想要跟貓貓玩就要行過去啦。
後尾有兩個人黎左坐我地右邊,他們自己都帶左隻貓黎,呵呵,灰色的。

我都想再上去多次,試下其他野食。

2012-07-07
$90 (Tea)
葡燒汁帆立貝
蝦多士