環境真係好chill😎適合多人聚餐 情侶約會🔥佢哋換咗新餐牌‼️多咗好多款式💕蟹肉魚肚羹 $118本身想試冬陰功湯,但媽媽對於呢款好有興趣👩🏻咁就順佢意點嚟試吓~點知超有驚喜😍飲完超滿足‼️魚肚煙煙韌韌好好食🔥而且非常足料🤩入邊仲有蟹肉🦀 應該加咗胡椒,好暖胃👍🏻下次嚟都必點泰式柚子鮮蝦沙律 $98純粹想食啲清新啲嘅嘢,點知都有驚喜有5隻鮮蝦🦐好爽彈👍🏻柚子撈左脆椰絲、烤花生🥜口感好豐富💕越式軟殼蟹米紙卷(4 Pieces) $118呢個反而少失望🥺軟殼蟹炸粉有啲厚😣包左係入面唔脆了😢但米紙卷好好味!好煙韌😍天多利烤爐魚 $258天多利係用乳酪、黃薑粉、紅辣椒等醃好再烤製🐟魚肉勁鮮嫩😍牛油雞咖喱 $138雞肉好嫩唔鞋💕咖喱唔會好辣,味道似印度咖喱!點烤餅好正🔥原味烤餅 $38Naan外脆內鬆軟🥳我鍾意烤餅唔油膩椰孑布甸 $58呢個唔係滑溜嘅口感,有啲似米糕嘅口感,加椰漿~感覺一般椰子雪糕 $58呢個唔似一般嘅雪糕,食落似係新鮮椰子肉刨冰🥥‼️超推薦😍飲品Happy Hour時段比平時平$10,點咗兩杯mocktail🍹Fruit Float $58呢杯好好味‼️Friut Punch嘅組合再加

環境真係好chill😎適合多人聚餐 情侶約會🔥
佢哋換咗新餐牌‼️多咗好多款式💕

蟹肉魚肚羹 $118

泰式柚子鮮蝦沙律 $98
純粹想食啲清新啲嘅嘢,點知都有驚喜
有5隻鮮蝦🦐好爽彈👍🏻柚子撈左脆椰絲、烤花生🥜口感好豐富💕

越式軟殼蟹米紙卷(4 Pieces) $118

天多利烤爐魚 $258
天多利係用乳酪、黃薑粉、紅辣椒等醃好再烤製🐟魚肉勁鮮嫩😍

牛油雞咖喱 $138
雞肉好嫩唔鞋💕咖喱唔會好辣,味道似印度咖喱!點烤餅好正🔥

原味烤餅 $38
Naan外脆內鬆軟🥳我鍾意烤餅唔油膩

椰孑布甸 $58
呢個唔係滑溜嘅口感,有啲似米糕嘅口感,加椰漿~感覺一般

椰子雪糕 $58
呢個唔似一般嘅雪糕,食落似係新鮮椰子肉刨冰🥥‼️超推薦😍

Fruit Float $58
呢杯好好味‼️Friut Punch嘅組合再加上椰子雪糕變沙冰!帶有椰香😍好好味‼️
Strawberry Blast $48
士多啤梨汁再加梳打水,清清地都幾好,不過我鍾意上面嗰杯多啲😆