2017-08-18 2112 views
好耐無打牛肉邊爐,同朋友慶祝生日,就揀咗呢間。睇啲comment好似麻麻,又唔係,都ok。我地差不多8點半先到,有位可以入。算大,枱同枱之間唔會太窄。坐落先知一人一鍋,自己揀湯。佢限每人一隻碟用嚟食物,記得拎埋出去。(^O^)我地要左日牛加牛舌,我揀左我必點嘅醬油湯底。90分鐘係由入場計,食盡啲記得一早睇定,入場即點。一人一鍋嘅好處就係自己想控制個火同食物嘅熟度,呢樣係幾好。食物飲品算係多選擇,係雪榚得乳酪唔多夠喉。牛ok,好味,牛舌正常。要讚一讚個豬,比想像中好味,雞夠滑。喜歡食芝士類材料嘅記得要拎嚟食,同埋葛粉,煮夠佢十分鐘,好好味!一個人200蚊唔駛,其實係幾唔錯。職員講夠鐘個下都幾突然,態度亦麻麻,呢個真心扣左分。

一人一鍋嘅好處就係自己想控制個火同食物嘅熟度,呢樣係幾好。