2021-11-01 51 views
千呼萬喚始出來!今日開估啦!上次post咗一間好啱打卡嘅餐廳大家都問我係邊餐廳環境主要用紅色藍色嘅拼色做主調有卡位有單邊位,仲有戶外位置成間餐廳氣氛好有美國風,重點係嘢食質素真係唔差3 course dinner $428 for two食之前有問到點餐嘅份量同散叫有冇分別店員就話除咗牛扒係爭4oz,其他都唔會特別細份鍾意樣樣食啲嘅我就叫咗呢個set凱撒沙律大大份,蔬菜新鮮,醬汁夠多,煙肉粒唔係硬都咬唔到嗰隻湯嘅話我哋揀咗黑松露湯同埋龍蝦湯,兩款都真係好好飲,個菇湯係真係飲到粒粒菇喺入邊,龍蝦湯係超濃郁超香,個湯都唔會做到過咸,最正係入邊真係有龍蝦勁彈牙勁高質主菜就揀咗香蒜蜆肉意粉同紐西蘭肉眼扒,意粉口感比較挺身,唔係冧晒嗰隻,蜆肉亦都係好香甜好新鮮。肉眼扒切開係我哋叫嘅五成熟啱啱好,牛味重,肉質都有質感,最貼心係佢個汁係on side自家製烈日窩夫配玉桂蘋果及雪糕嚟到呢度又點可以唔食窩夫!原來烈日窩夫係比利時窩夫,比平時嘅香甜香脆食落其實有啲似硬身嘅曲奇,香香甜甜有機會都想食埋佢哋嘅炸雞窩夫
千呼萬喚始出來!今日開估啦!
上次post咗一間好啱打卡嘅餐廳大家都問我係邊
餐廳環境主要用紅色藍色嘅拼色做主調
有卡位有單邊位,仲有戶外位置
成間餐廳氣氛好有美國風,重點係嘢食質素真係唔差

3 course dinner $428 for two
食之前有問到點餐嘅份量同散叫有冇分別
店員就話除咗牛扒係爭4oz,其他都唔會特別細份
鍾意樣樣食啲嘅我就叫咗呢個set

自家製烈日窩夫配玉桂蘋果及雪糕
嚟到呢度又點可以唔食窩夫!
原來烈日窩夫係比利時窩夫,比平時嘅香甜香脆
食落其實有啲似硬身嘅曲奇,香香甜甜
有機會都想食埋佢哋嘅炸雞窩夫