2020-07-01 155 views
將軍澳站步行10分鐘左右,來到區內的新區,海邊的新根盤新商場之中,有好多迎開的食店,呢到既feel有d似愉景灣,加上天氣好好,真係好有渡假的感覺。呢到有set lunch,價錢$88-$98,有前菜、主食及飲料,而且另外有all day happy hour, 真係好正WOR.Paneer Tikka呢個印度式的前菜是烤芝士,好香而且好好味,是印度美食之一。泰式青木瓜沙律意想不到地有好多魷魚在入面的沙律,味道好FRESH而且食材真係好新鮮,夏日熱熱的最佳前菜。蟹肉煎蛋餅$98,配白飯。蟹肉好多,蛋也好香,份量比想像中大,食到好飽呢個椰汁咖哩牛肉是馳名馬拉食品,個汁好濃又好食,配上印度🇮🇳naan仲正,本身餐有白飯,但我不吃所以請店員不用俾飯我,佢哋又好貼心咁俾多份naan我,真是好開心🥳整體都非常好食,環境又好,真是享受生活之選

泰式青木瓜沙律

整體都非常好食,環境又好,真是享受生活之選
2020-06-29
$100 (Lunch)