2021-04-01 98 views
🤎番茄18🤎今日繼續係澳南既餐廳分享,琴晚去左係Savannah隔離嘅蕃茄18食飯,唔知幾時可以食曬成個澳南呢🤣。今次係我第一次到訪蕃茄18,佢入邊嘅裝修好特別,好多特色牆,例如相入邊嘅黃金大押,有舊香港嘅感覺🇭🇰雖然係茶餐廳feel,不過我諗都可唔可以影幾張相的🙊🤍招牌蕃茄湯通粉配鮮牛肉 $43叫左佢嘅招牌湯底,首先佢個通粉我略嫌有少少太硬,但overall好好食,個湯好濃郁,有蕃茄,唔係就咁用茄膏溝水,我同朋友都差唔多飲曬成個湯底。有冇人同我一樣,鐘意食蕃茄湯、蕃茄汁,但唔鐘意生蕃茄同蕃茄仔🤣 🍅📍 番茄18 (將軍澳)將軍澳澳南海岸至善街3號SAVANNAH Place 地下G05號舖
🤎番茄18🤎

🤍招牌蕃茄湯通粉配鮮牛肉 $43

📍 番茄18 (將軍澳)