2023-06-08 58 views
今晚去左將南海傍散步聞到好香串燒燒烤味,試左呢間清新簡約風餐廳. 餐廳自助QR code下單好方便. 兩個人叫左好多種類串燒為返三百蚊一個人又唔貴. 下次叫外賣打包走仲好味,買走去海濱吹水隊啤仲正哦#蒜蓉烤生蠔 #蒜蓉烤蟶子惹味濃烈蒜蓉加上香蔥辣椒,蠔肉蟶子啖啖肉又鮮肥美爽口先打響頭炮. 仲有扇貝蝦同小黃魚等我地就冇叫想留肚食其他.肉類叫左#大漠烤羊串 #烤小牛肉 #烤牛舌 #烤香辣豬手 #烤雞皮 串燒羊串一定係主打,孜然粉超香,肉質口感亦算上乘,要數比較特別一定係個豬手因為唔一定度度有,豬皮入口即溶好正滿口骨膠原感覺不過溫提有d d辣. 雞皮烤完之後一啲都唔肥好香脆 蔬菜叫左 #烤韭菜 #烤虎皮尖椒 #烤臭豆腐 #烤洋芋片最欣賞個烤薯片, 好香薯仔味我種意質地粉粉地,我地encore 左碟. 虎皮椒臭豆腐好有以前細個掃街風味,韮菜新鮮可口.其他類別就叫左#麻吉年糕燒 仲有兩杯涷四季春茶 個年糕溶溶質地煙煙韌韌沾上糖及煉奶可以當甜品.

#蒜蓉烤生蠔 #蒜蓉烤蟶子

蔬菜叫左 #烤韭菜 #烤虎皮尖椒 #烤臭豆腐 #烤洋芋片

其他類別就叫左#麻吉年糕燒 仲有兩杯涷四季春茶
個年糕溶溶質地煙煙韌韌沾上糖及煉奶可以當甜品.
2023-06-03