2021-10-03 109 views
平時去銅鑼灣都係食開一啲連鎖嘅食肆,已經食到好厭,今日居然俾我搵到一間隱世高質嘅西餐廳,位於銅鑼灣嘅鬧市裏面,係一個寧靜嘅角落,有室內亦都有戶外,可以慢慢享受美食,同埋欣賞下銅鑼灣嘅夜色🤩👍🏻環境好靚之餘,估唔到嘢食仲咁多元化同埋好味餐廳嘢食超級多元化,有齊前菜、煮菜、甜品同埋飲,首先我哋叫咗兩碟前菜😋脆炸魷魚圈同埋香草蜜汁燒雞翼魷魚圈超級好食!外層炸到好香脆,同一般餐廳唔同,唔會只係得麵粉,而係裏便真係有口口嘅魷魚圈,10分足料😋另外燒雞翼味道都好香口三文魚意粉🍝超級好食,豐富又飽肚,三文魚好鮮甜,而且廚師仲要落咗好大一塊落去,超級高質香蕉雪糕班cake估唔到呢度嘅甜品咁高質!嚟到嚇咗一跳,超級大份!而且煎得好香口,以後會再過嚟食

環境好靚之餘,估唔到嘢食仲咁多元化同埋好味

脆炸魷魚圈同埋香草蜜汁燒雞翼

三文魚意粉🍝