2020-05-10 127 views
呢間小店, 背後有個故事, 亦有佢地既理念, 媽媽為女兒, 堅持所有食物係無味精. 而佢地既無味精足料 "例湯" ,  而套餐平民價, 亦係佢地既賣點. 為0左一嘗無味精午餐, 早一d十一點九就去佢地門口排隊. (無計, 小店座位有限). 等0左2, 3個字, 入到去會比佢地既佈置吸引住. 粉色既佈置, 好似入0左小朋友既睡房咁. 唔好坐咁耐快d拿拿林落單. 叫0左有招牌豬扒既, 豬扒公仔麵. 無味精足料 "例湯", 真係同媽媽煲既靚湯一樣, 只會越飲越想飲. 到炒公仔麵, 有冇見過成塊豬扒大到蓋住晒d麵? 而塊豬扒點解可以咁軟咁淋? 睇返介紹, 又係一番功夫先可以做到咁入味, 咁好食.  總括, 日日食味精, 少返屋企食飯, 閏家雖然係快餐小店, 但都會比到你一餐健康, 簡單, 又有家感覺既美食.

朱扒炒公仔麵

2020-05-08
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)
朱扒炒公仔麵