最近發現咗呢間新開既台式小店💥感覺好像不錯哦所以就去咗試試🤣舖位雖然細但係家庭式經營,感覺好溫馨♥️一般台灣餐廳有既牛肉麵、鹽酥雞等等菜式都齊全,經過果頭唔駛成日去登打士街搵野食啦👍果日食飯因為都下晝3點了,所以同朋友只係叫個一個主食share,另加兩個小食同野飲🍽〰️👉🏻紅燒牛肉麵 $65🐮👉🏻鹽酥雞 $38 🐔👉🏻芝士肉鬆蛋餅 $42 🧀👉🏻芝士岩鹽奶蓋四季春青茶 $38 ☕️👉🏻芝士岩鹽奶蓋炭燒烏龍茶 $38 ☕️真心有驚喜既係個牛肉麵,個湯底好濃郁😍再加上佢加咗好多酸菜,令個湯勁開胃🤤忍唔住飲多咗幾啖😂碗面入面有4塊厚切既牛肉,好入味好淋,65蚊有少少貴但係都值既👍鹽酥雞都幾酥脆,炸粉唔會好厚🐔蛋餅同去台灣旅行既時候早餐店食到既一樣味,肉鬆甜甜地加埋芝士幾特別🤪至於兩杯奶蓋,用鐵杯個賣相唔太吸引😂同埋小編唔記得咗叫少甜,杯野飲甜到爆🤯不過個奶蓋都好香牛奶味🍼大家記得叫「少甜!」🥺
〰️
👉🏻紅燒牛肉麵 $65🐮