2015-04-08 253 views
同屋企人第一次到這裏食,也是最後一次 本身求其食餐便飯, 已無乜要求, 但老闆的處事態度實太差,忍唔住一定要公諸於世。四個人叫了三個餸一個火煱,如下: 菠蘿炒咕嚕肉 (客飯套餐包一碗白飯一杯飲品): 味道可以, 肉切得很幼條,有幾舊是粉多個肉,其余幾舊算有些肉食下 椒鹽九肚魚 : 只有這個叫好食, 味道及油份都剛好 胡椒豬肚雞煱 (半隻雞): 一般, 雞件份量足夠,豬肚好韌同份量較少 啫啫通菜煲: 味道OK, 油多 (就係呢碟餸出事, 亞姐之前話係客飯套餐包飯包飲品, 到齊之後又話唔係套餐, 我即刻退回白飯, 杯飲品飲左2啖無退, 亞姐都話杯飲品唔收錢,於是繼續食) 個胡椒豬肚雞煱要用GAS爐, 一放個爐上枱已經走左隻曱甴出黎, 又撻唔著個爐, 好彩叫亞姐拎去第二張枱度搞掂先拎返個爐黎, 搞搞下再走多兩隻曱甴出黎, 卒之個爐撻唔著要換過第二個。呢D驚嚇都算, 我都同屋企人講,邊個大排檔無曱甴呢?! 大家都無理繼續食 埋單發現之前啫啫通菜煲送錯黎杯飲品收左錢, 屋企人去同收銀講, 明明問題係你地之前話跟套餐先叫飲品, 講好左唔收飲品錢而家又收返錢? 出得黎食飯,一杯飲品十蚊
同屋企人第一次到這裏食,也是最後一次

四個人叫了三個餸一個火煱,如下:
菠蘿炒咕嚕肉 (客飯套餐包一碗白飯一杯飲品):
椒鹽九肚魚 : 只有這個叫好食, 味道及油份都剛好
埋單發現之前啫啫通菜煲送錯黎杯飲品收左錢, 屋企人去同收銀講, 明明問題係你地之前話跟套餐先叫飲品, 講好左唔收飲品錢而家又收返錢? 出得黎食飯,一杯飲品十蚊我唔係比唔起囉,而家係你地搞錯在先,老闆仲要串到話:好呀,唔另收, 當你客飯套餐價錢囉,條數一樣咋!(即係點都收杯飲品, 而家仲要蝕左退返比佢碗白飯)
亞姐仲要一邊同我講話唔收飲品錢...員工都咁講, 但個老闆竟然堅持要收飲品錢。既然係咁, 呢D野一次過姐, 又咁多曱甴又咁既服務態度, 真係黎呢度比錢買難受, 無下次。評級是最差差差
2015-04-01
$95 (Dinner)