2018-10-12 1720 views
收工太肚餓,三個女仔衝落旺角食串燒,10點後又有優惠,食佢啦🤭一黎到狂叫,原來有d係一份2串,好在我地肚餓,都食晒咁濟。😂😂另外,呢度出餐可以話係極速,15分鐘d野黎齊咁濟😳岩晒肚餓既我地~見到幾得意咁,叫左支青瓜啤酒試試,聞落一陣青瓜清香,飲落普通淡啤酒味,搭落又有青瓜味,本人表示喜歡💕燒響鈴:我無食,因唔鍾意食響鈴,但朋友話怪怪的,唔太適合串燒方式😮溏心皮蛋:點糖都係第一次試,又幾得意,ok的。燒茄子:重蒜蓉,調味幾好👌🏻👌🏻蒜蓉燒蜆:味道還可以,但唔夠香。牛骨髓:呢個我幾鍾意,份量多,而且飽滿,滑嘟嘟好正點~愛辣既我覺得再辣d就好🤤燒扇貝:小size 的,燒得剛好唔會un..安格斯牛柳粒:大家都想食牛,叫左三串,覺得熟度ok,但會有渣,覺得可以更好🤔蒜蓉芝士燒蠔:芝士是我喜歡的芝士味道,蠔肉脹脹,鮮甜的~燒牛舌:大片軟熟但偏騷...雞軟骨:ok的...豚肉串:肥瘦適中,香口。燒日式年糕:其實係有年糕個款丸,燒黎食幾好。鴨舌:見佢地都清晒,但我嫌麻煩無食😂總之,宵夜時段抵食,唔差的~肚餓既話搵佢真心不錯。

青瓜啤酒

溏心皮蛋:點糖都係第一次試,又幾得意,ok的。
燒茄子

燒茄子:重蒜蓉,調味幾好👌🏻👌🏻
蒜蓉燒蜆

蒜蓉燒蜆:味道還可以,但唔夠香。
牛骨髓

蒜蓉燒扇貝

燒扇貝:小size 的,燒得剛好唔會un..
安格斯牛柳粒

蒜蓉芝士燒蠔

蒜蓉芝士燒蠔:芝士是我喜歡的芝士味道,蠔肉脹脹,鮮甜的~

燒牛舌:大片軟熟但偏騷...
雞軟骨:ok的...
豚肉串:肥瘦適中,香口。

燒日式年糕:其實係有年糕個款丸,燒黎食幾好。
鴨舌:見佢地都清晒,但我嫌麻煩無食😂

總之,宵夜時段抵食,唔差的~肚餓既話搵佢真心不錯。
2018-10-08
$217 (Last Night Supper)
青瓜啤酒
牛骨髓