2022-10-26 63 views
➰🍲火鍋店花月宮 裝修風格似宮廷風🏺古色古香嘅感覺 座位主要係以卡位為主 十分寬躺👍🏻餐廳亦有包廂 兩張枱加埋可以坐到20幾人 啱晒一大班朋友過嚟😎💃➰香濃椰子雞煲(半隻)🐥湯底清香鮮甜 飲咗好多碗湯都唔會好口渴 湯底本身有大量粟米🌽蘿蔔椰子🥥呢個湯底秋天十分滋補☺️➰美國頂級安格斯牛小排(小)🥩店員推介呢隻牛肉脂肪比較多而且比較嫩滑 如果鍾意牛味比較重啲 可以食牛頸脊或者牛吊龍😉➰火鍋配料 手打墨魚滑🦑淮山片 新鮮雞子 西洋菜🥬稻庭烏冬 整體配料都非常新鮮😋特別推介手打墨魚滑 非常爽口彈牙✨😍➰呢度午市亦都會提供點心🥧如果鍾意飲茶嘅朋友可以過嚟感受下依到既宮廷風🥳