2006-07-17 2 views
同朋友仔第一次o黎呢度食飯.. 7點幾o黎到唔駛等位就入得喇.. 入到去原來好大o架bor!!2個人order 左:1) 涼伴海哲: 28 蚊都幾大碟bor!! 海哲好爽口..幾好!!2) 魚湯什菌浸時蔬: 有白菜仔..秀珍菇係裡面.. 呢個普普通通啦.. 3) 菠蘿咕嚕肉: 色彩繽紛呢^.^ 有菠蘿.. 青椒.. 咕嚕肉.. d 肉一d 都唔肥呀.. o岩唒!! hee! 同埋好入味.. 真係幾好食!!最後order 左半打客家甜茶果(好耐都未食過茶果喇).. 最少半打.. 我地2個女孩子唯有頂硬上每人3件..heee~~ ^__^上到o黎.. 賣相頗不錯呀.. 出面係煙煙un un o既皮.. 好食呀! 裡面係花生碎加椰絲.. 唔太甜.. 食左3件都唔係好"滯"... 幾好幾好!!
同朋友仔第一次o黎呢度食飯.. 7點幾o黎到唔駛等位就入
得喇.. 入到去原來好大o架bor!!

2個人order 左: