間野真係差到無人有, 千萬唔好團購. 我第一次團購就 lai 野, 等我仲諗住同朋友開心食餐好嘅所謂嘅火鍋城, 其實大細同茶餐廳差唔多, 無乜人幫診. 攞起張 order 紙就知出事, 除左肥牛同所謂芝士腸之外, 其他全部都係菜同菇!!!!! 咁你唔好話自己係任食火鍋丫, 頂! 同麥肉兜兜一樣, 諗住加錢要啲蝦啦, 呢樣又無, 嗰樣又無. 老實講, 我真係想去消費者委員會投訴!! 唔知有無人和應? 就算唔係團購都唔應該去呀!!!!!!!!講起火都黎!!!! 仲限時限刻, 等我驚死唔夠時間, 仲同朋友搭的士去!!!!!!p.s. 以後團購食市一定要做下 research 先~~~
間野真係差到無人有, 千萬唔好團購.
我第一次團購就 lai 野, 等我仲諗住同朋友開心食餐好嘅

講起火都黎!!!!

2012-04-10
$150 (Dinner)