2021-02-18 2585 views
老實講,你睇完其他食評都知係乜野一回事。味道:鮮甜有特色,完全食得出係小店自製既風味。而且經常有韓籍客,想食正宗野,走唔甩。呢樣始終最重要。份量:一定夠。無論餐前小碟、頭盤、小菜、午市(我地自己三樣都試過)、燒肉(見其他人)都足。以香港餐廳既標準,係無呃秤。我地兩個人點個豬骨煲,想叫個大(只係差 $70),店員即刻話細既都已經好夠。(事實證明係。每人起碼有四、五舊。)利申:自己係算大食既。環境:係舊,但係有 vintage feel。而且好多時食飯地方太靚太出位太新,只係用黎俾人打卡。況且好多新派餐廳 decor 都千篇一律,根本無話邊個好過邊個。價錢:兩個人,一個午市湯飯,一個煎餅,再加個豬骨煲,連加一 $500 鬆D。完全合理。至於服務。其實今時今日香港邊度仲有服務呢?
老實講,你睇完其他食評都知係乜野一回事。

至於服務。其實今時今日香港邊度仲有服務呢?