我個日係同D FRIEND一齊去食,一開始係被佢88蚊好似好抵咁(後尾先知要加一), 咁就3條友傻更更入左去受罪 一開始我地仲好HIGH好期待,但興奮既心情已經比個黑人憎既服務員破壞晒 我地寫好張點餐紙叫佢過黎收,佢用好唔耐既語氣叫我地等等.. 咁我地等左一陣佢都冇理過我地..咁我咪好心行過去令張紙比佢囉!! 點知佢竟然黑曬面同我講"咪叫左你等等囉!!" 哇大佬!!我好心令比你你竟然黑我面!! 個陣諗住算啦,開心D食埋D甜品佢,我估唔到甜品先至係最令我失望既野!!! 3種CHEESECAKE黎齊,望上去好好食,一食落口冇CHEESE味! 而個芒果班戟,個皮唔知點解怪怪地,入面得一舊CREAM加2舊芒果仔咁就算 而個木糠布甸算係最OK,第一次叫既時候覺得終於有樣野係好食,我地落多次單, 叫番黎個木糠布甸係硬到我地3個用最大力先可以吉得入 堅係唔知個2舊野究竟擺左係雪櫃幾耐... 另外我地仲叫左個焦糖燉蛋,我想講我食出黎既只係得蛋味,完全食緊水蛋咁既FEEL!! 我唔知係我地3個既期待太高定係放題既QUALITY差過散叫,我只係
咁就3條友傻更更入左去受罪

我地寫好張點餐紙叫佢過黎收,佢用好唔耐既語氣叫我地等等..
點知佢竟然黑曬面同我講"咪叫左你等等囉!!"
哇大佬!!我好心令比你你竟然黑我面
!!
叫番黎個木糠布甸係硬到我地3個用最大力先可以吉得入

堅係唔知個2舊野究竟擺左係雪櫃幾耐...

我唔知係我地3個既期待太高定係放題既QUALITY差過散叫,我只係知道我從來未試過食甜品就黎食到想嘔(呢個唔係我誇大)
完全覺得我食既野完全唔值98蚊!!!
我成篇文冇相係我已經冇MOOD去影相

BUT佢都教識我平野冇好野,我要多謝佢

呢間野同明將有得揮,我死都唔會再食第2次!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012-07-20
$98 (Lunch)