2007-12-26 560 views
其實我仲未試過D間餐飲既野食, 不過已經飽晒, 一肚火啦!!話說小弟既女朋友12月20日生日, 係大約一星期左右, 即12月14日打電話booking... 因為睇食評覺得D間餐廳都唔錯, 所以諗住一試. 不覺我連續打左兩日電話, 留晒言俾佢地, 佢地都無覆我..我極度不滿!!! 市度好, 又就黎聖誕FULL BOOK都好正常, 但係如果佢地真係FULL BOOKING都可以覆我一個電話, 等我唔洗等, BOOK第二個地方食飯..用一千幾百食餐飯就係得到D種SERVICES??我將來一定唔會再考慮去D間餐廳, 但我希望佢地可以有進步啦!!
用一千幾百食餐飯就係得到D種SERVICES??