2019-11-16 261 views
呢度嘅茶杯好精緻好有氣派感,茶用上養生材料,菊花紅棗圓肉等,味道跟健康更勝一般的茶!!!話梅豬手凍食,首先冇諗過咁大碟,好入味有話梅嘅甜又有酒香,層豬皮好爽口,既有骨吮又有肉咬,平時出面食凍豬手,成日都覺得唔夠食唔夠喉呢度一碟咁大碟,認真滿足,同埋豬手做得咁入味,呢度真係做得好成功!!!足料燉湯之:姬蟲草螺片燉雞,有圖有真相啦超足料,啖湯夠熱飲落去好醒胃,姬蟲草嘅香同螺片嘅鮮甜 ,好滋味!!!是日燉湯有兩款選擇,另一款選了依個無花果海底椰雪梨燉豬,呢個燉湯嘅療效真係啱曬轉季夠滋潤,重有落南北杏,正!!!龍躉球蒸豆腐,用豆豉蒸好野味,龍躉球好嫩滑無骨啖啖肉,豆腐口感同樣嫩滑,兩樣野夾埋好相襯!!!節瓜浸魚滑,味道清清地感覺好清新健康節瓜魚話仲有冬菇同雲耳口感豐富!!!魚滑一d都唔腥,新鮮!!!魚肉點呢個豆瓣辣醬更加惹味 呢度除咗有散叫小菜仲有好多餐可以選擇,有二人三人四人餐,包埋湯同白飯,d餐已經有海鮮選擇即使二人餐都有,認真抵食!!!***個人認為呢度嘅食物味道都係偏淡嘅,味不會太濃,感覺健康,第一啖入口已經知道完全零味精,原汁原味!!很欣賞!!

魚肉點呢個豆瓣辣醬更加惹味