2025-06-16
慈素小聚位於尖沙咀K11對面,地點極之方便餐廳裝潢走現代簡約風,無論係兩三知己小聚,定一大班朋友聚餐都啱晒💃🕺·餐廳主打多國素食,菜式涵蓋中、日、印等不同風味,選擇多元化,無論你鍾意邊種口味都一定搵到心水之選💖🖤京都片皮鴨外皮煙韌,配料豐富,夾埋青瓜🥒京蔥同甜麵醬一齊食,層次感十足,味道更有驚喜,完全唔覺得係素食版本👍🏻🖤印度咖哩配手抓餅🥘咖哩香料味突出,濃郁惹味,手抓餅煙韌有咬口,沾上咖哩一齊食🫓帶點異國風情。🖤燒賣、香煎腐皮卷燒賣餡料豐富,咬落去有層次感;腐皮卷外皮香脆,內餡滑嫩,配搭一流🫶🏻🖤四川擔擔麵🍜花生香味濃郁,湯底順滑,辣度適中,唔太食辣嘅朋友都可以放心試,食落好開胃🥰🖤琵琶豆腐外層煎到金黃香脆,內裡豆腐滑嫩細膩,豆味突出,口感豐富,令人一試愛上💫🖤山楂Cocktail入口有微微氣泡感,酸酸甜甜,清新解膩,飲完心情都靚啲,打卡一流🥂
🖤京都片皮鴨
🖤印度咖哩配手抓餅🥘