(Non-member)
2006-12-29 12 views
幾十元一個lunch, 食物質素都OK的, 但湯麵是咸到要求佢比杯水來沖淡的程度, 如非這樣跟他們投訴, 他們是絕不會給客人一杯水的.食物吃完, 剛開始飲餐飲, 他們己極速執拾枱面及要我們出去埋單. 我們四個人, 到兩個人飲完時己經被叫了三次. 我們堅持飲完才走, 前後被趕了五次.隔離枱都同一命運.離開時發覺, 其實只有四個人在等位. 成間餐廳幾十張枱, 有需要硬迫我們這兩張嗎?付款時順便和收銀投訴, 她的態度似想投訴番我們多D囉.唉, 工廠區搵食艱難, 恐怕點寫衰佢都唔會影響佢的了. 希望附近快D開多D餐廳, 等我們不用再受氣啦.

付款時順便和收銀投訴, 她的態度似想投訴番我們多D囉.